Πολιτική απιστία και υποβάθμισης της αναβάθμισης

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση.

Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, με την αντιπολίτευση να βάλλει επί παντός επιστητού την κυβέρνηση, ξεπερνάει τα όρια.

Ακόμα και τις επιθέσεις, που εξαπέλυε σχεδόν καθημερινά, ο νυν Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, την πενταετία διακυβέρνησης Χριστόφια.

Είναι κρίμα και άδικο κύριοι του ΑΚΕΛ να στοχεύετε συνεχώς την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, που αφήσατε πίσω εσείς.

Η καταστροφή της οικονομίας της Κύπρου χρεώνεται σε εσάς, όσο και αν θέλετε, να ξεχαστεί το γρηγορότερο και να εξαγνιστείτε με κινήσεις τύπου διαγραφής ιστορικών στελεχών, όπως ο Νίκος Κατσουρίδης.

Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη, αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση, διότι υπάρχει λόγος γι’ αντιπολίτευση, είναι να κρίνεται και επικρίνεται τον ΔΗΣΥ.

Στον κομματικό στίβο ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Την ώρα, όμως, που η κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει κομμάτια της κυπριακής οικονομίας να τα συναρμολογήσει και να τα παρουσιάσει σε ξένους ζητώντας επενδύσεις, εσείς δε δικαιούστε να παρεμβαίνετε και τις περισσότερες φορές άστοχα.

Υποβαθμίζετε τις αναβαθμίσεις διεθνών οίκων, την ώρα μάλιστα, που εσείς αναβαθμίζατε τις υποβαθμίσεις τη μία μετά την άλλη.

Αν θέλετε κύριοι του ΑΚΕΛ η συμπεριφορά σας να μην αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν, αλλά να επανακτήσετε την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των δικών σας ψηφοφόρων, πρέπει να τερματίσετε πάραυτα τον απόλυτο μηδενισμό σε όλα, δίδοντας το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να κάνει λόγο για την «Αλεπού έξυπνα και πονηρά τα πουλάκια πιάνει και γελά…».

Μπορεί ο αντίπαλός σας να υποστήριξε ότι πρόκειται για χιουμοριστικό twitt, χωρίς να εξηγεί που ή σε ποιον στοχεύει, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου μελετά πολύ τις δημόσιες παρεμβάσεις του, έστω και με τιτιβίσματα και δεν αποκλείεται τα πουλάκια να είστε εσείς, γιατί αυτός σίγουρα είναι η αλεπού.

Κρατίνος