Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ετοιμάζει ταινία με τη Warner Bros – Έκλεισε ήδη “χρυσό” συμβόλαιο

Ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα έγινε πραγματικότητα. Και ενώ πολλοί Έλληνες τα τελευταία χρόνια μάχονται για την αναγνώριση στον λαμπερό κόσμο του Hollywood, ο Νίκος Μαστοράκης, κατάφερε να κλείσει το πιο «χρυσό» συμβόλαιο με την διάσημη εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών.

Την επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έκλεισε συμφωνία με τον βραβευμένο συγγραφέα και παραγωγό Νίκο Μαστοράκη, κοινοποίησε στο προφίλ του στο Facebook με το εξής σχόλιο:

«Αποφεύγω να καμαρώνω και να “καμώνομαι” για όσα κάνω έξω από ‘δω, αλλά σήμερα, επιτρέψτε μου να το κάνω. Με πολλή υπερηφάνεια, γιατί χρειάστηκε σκληρή δουλεία και επιμονή-υπομονή αλλά και ταύτιση με τους σκληρούς επαγγελματικούς κανόνες του Χόλιγουντ. Η συνεργασία μου με τη Warner Bros επισφραγίστηκε λίγο πριν, με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου στούντιο του κόσμου, στο έγκυρο πόρταλ Deadline Hollywood. Για σας που θα χαρείτε μαζί μου, ευχαριστώ που είσαστε φίλοι και ξέρετε να μοιραζόσαστε».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία φέρει τον προσωρινό τίτλο «Heist» και το σενάριο της έχει να κάνει με μια τολμηρή και απίστευτη ληστεία.