Ποιον κοροϊδεύουν οι κυβερνητικοί κτηνίατροι; Θα πεινάσει ο Κυπραίος;

Έχουμε μπουχτίσει κάθε γιορτή και σκόλη, να ακούμε ότι κινδυνεύει να μείνει η αγορά χωρίς κρέας, επειδή κάποιοι αποφάσισαν αποχή από την απαιτούμενη των ημερών εργασία, ώστε να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στην αγορά.

Αυτή τη φορά οι κυβερνητικοί κτηνίατροι, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, απέχουν λένε από την υπερωριακή απασχόληση λόγω ανεπαρκών οικονομικών κινήτρων. Αλήθεια ποιον κοροϊδεύετε κύριοι, εκτός από τον εαυτό σας; Κάποτε που οι υπερωρίες χρυσοπληρώνονταν δεν είδαμε να απέχετε από υπερωρίες.

Οι καιροί αυτοί παρήλθαν και είναι πολλοί εκείνοι που θα σας κρίνουν αρνητικά, επειδή δεν έχουν καν βασική εργασία και εισόδημα, πόσο μάλλον υπερωριακή απασχόληση. Είναι δεκάδες εκεί έξω οι ιδιωτικοί κτηνίατροι που μπορούν να σας αντικαταστήσουν με τα ελάχιστα που εσείς θεωρείτε ανεπαρκή. Ας μην είμαστε άπληστοι τέτοιες εποχές.

Αναλογιστήκατε προφανώς το εύρος της οικονομικής ζημιάς που θα προκληθεί στην αγορά κρέατος, γι αυτό και οι ψευδοαπειλές την υστάτη πωςδεν θα εργαστείτε υπερωριακά. Παραγνωρίζετε προφανώς πως ο Κυπραίος δεν πρόκειται να μείνει νηστικός, ακόμη και δεν βρει κρέας στην αγορά. Οι εναλλακτικές επιλογές είναι αμέτρητες και στο τέλος η ζημιά δεν θα βαραίνει το στομάχι των Κυπρίων αλλά την τσέπη σας και το μυαλό σας.

Είμαστε βέβαιοι, πως ο υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης θα σας συνετίσει, αλλιώς θα βρει εναλλακτική λύση, η οποία δεν θα περιλαμβάνει εσάς. Αλλά και στο μέλλον θα επιλέγονται απευθείας ιδιώτες ακόμη και με τα πενιχρά ποσά που εσείς απορρίπτετε και πολύ απλά δεν θα υπάρχουν περιθώρια για απειλές, σαν τις σημερινές.

Συνετιστείτε και κοιτάξτε δίπλα και γύρω σας ποιοι πεινούν, από πλήρη έλλειψη εισοδημάτων και μην απειλείτε πως θα στερηθούν κάποιοι το κρέας. Επειδή ο Κυπραίος θα επιβιώσει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν θα πεθάνει χωρίς φρέσκο κρέας.

Χάρυβδη