Ποια δημοσιογράφος τα χώνει στο ζεύγος Λιάγκα: «Η Ελλάδα στενάζει κι εκείνοι κάνουν περιοδεία θαλασσινή όπως ο Ωνάσης»!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Τήνο, στο εξοχικό τους και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα παιδιά τους και τους φίλους τους. Μάλιστα συχνά-πυκνά μας ενημερώνουν για το πώς περνάνε το καλοκαίρι τους μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Αυτά είδε και η Αλεξάνδρα Τσόλκα και βγήκε έξω από τα ρούχα της. «Η χώρα στενάζει βουτηγμένη στην ανασφάλεια, στην αγωνία, στην θλίψη, με τον καιρό να δημιουργεί αίσθηση θαλάμου αερίων και εμείς, υπό εξόντωση είδος, χαιρόμαστε επειδή γυμνάζεται η Σκορδά και κάνει μακροβούτια! Ο σύζυγός της πριν από λίγες εβδομάδες μάς έλεγε τις πολιτικές απόψεις του για το μέλλον της χώρας και τώρα της κάνει περιοδεία θαλασσινή όπως ο Ωνάσης με την Τζάκι», έγραψε η δημοσιογράφος στην Espresso.

«Λάθος εποχή για μεγαλεία κι επιδειξιομανίες. Δεν βλέπετε την πανέξυπνη Μενεγάκη που έκοψε και τα twitter της και τις selfies και προσπαθεί -όσο είναι δυνατόν- να περνά απαρατήρητη; Δεν ξέρει η… γάτα με πέταλα Ελένη από επικοινωνία και ξέρουν τα γατάκια;» κατέληξε.