Ποίοι τελικά πατρονάρουν;

Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Δεν πρόκειται να μπω στη λογική να σχολιάσω αν καλά έκανε ή όχι ο διαιτητής και αν κατά πόσο δικαίως το ΑΠΟΕΛ πήρε τους 3 πόντους ή όχι.

Έχουμε όλοι άποψη και ας την κρατήσουμε για τον εαυτό μας αφού δεν μπορούμε, ως λογικοί άνθρωποι να κάνουμε ήρεμες συζητήσεις, ακούγοντας και την αντίθετη άποψη.
Είναι καλό ξέρετε κύριοι του ΑΠΟΕΛ και κύριοι της Ομόνοιας να υπάρχει αντίθετη άποψη, γεννά προβληματισμούς, οξύνει το μυαλό και παράγονται καλύτερα αποτελέσματα.

Ακόμα και αν μπορούσα να καταλάβω όλα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, πάντα μέσα στο πλαίσιο του σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης, με τίποτα δεν θα μπορούσα να καταλάβω όλα όσα λέχθηκαν σήμερα από το επίσημο ΑΚΕΛ, με την πολύ κοντή μνήμη.

Να τους θυμίσω εγώ πως δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που φώναζαν ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κομματικοποιείται και πως ουδεμία σχέση έχει το κόμμα με την ομάδα.

Και ας πούμε ότι τους πιστέψαμε τότε. Γιατί σήμερα βγήκαν και τα γκρέμισαν όλα, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο το ΑΚΕΛ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ομόνοια αλλά το κόμμα στηρίζει ανοιχτά την ομάδα.

Γιατί δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις του  Επικεφαλής του Γραφείου Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Πάμπου Στυλιανού.

Αναφέρει πως η διαιτησία “δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής είδε να διαπράττονται σοβαρά διαιτητικά λάθη, που μόνο ανθρώπινα δεν ήταν. Φάλτσα σφυρίγματα που αδίκησαν τους μεν και ευνόησαν τους δε, συνεπακόλουθο προφανώς προειλημμένων αποφάσεων που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα και προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση ανάμεσα στο φίλαθλο κόσμο.”

Ο κύριος Στυλιανού αποκάλυπτα καταλογίζει την νίκη του ΑΠΟΕΛ στις παρεμβάσεις των διαιτητών για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες.

Καταλήγοντας ο κύριος Στυλιανού ρίχνει κεραυνούς και καλεί αυτούς τους κάποιους “να σταματήσουν να λειτουργούν ως αφέντες και πάτρωνες στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλα πλέον έχουν όνομα και διεύθυνση.”