Πνιγήκαμε στα κουνούπια λόγω κόστους

Κάθε χρόνο στη Λάρνακα η ίδια ιστορία…Τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου θα πρέπει να γίνονται οι αεροψεκασμοί για να γλυτώσουν οι κάτοικοι της παραλιακής αυτής πόλης από τις “επιθέσεις” κουνουπιών.

Έλα όμως που  και αυτή η ιστορία “κόλλησε” λόγω οικονομικής κρίσης. Το αεροπλανάκι του τμήματος δασών έχει υποστεί βλάβη και λόγω έλλειψης κονδυλίων  είναι αμφίβολο εάν θα επιδιορθωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα!

Έτσι ο Δήμος Λάρνακας αποφάσισε να επιστρατεύσει αεροπλανάκι από το Ισραήλ, το οποίο θα κοστίσει στους Δημότες 40000 ευρώ, αφού θα γίνουν δύο “επιχειρήσεις”!

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η Λευκωσία λέει το νερό νεράκι, λόγω βλάβης στον αγωγό Τερσεφάνου και γιατί και πάλι λόγω έλλειψης κονδυλίων δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δεύτερου αγωγού.

Παρ’ όλα αυτά, σήμερα θα πρέπει να νοιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς αφού “βγήκαμε” και πάλι στις αγορές και ο Υπουργός των Οικονομικών μας υποσχέθηκε ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια θα επιστραφούν στους πολίτες. Υπομονή…Μέχρι να τελειώσει η θητεία Αναστασιάδη θα έχουν επιλυθεί όλα μας τα προβλήματα…Δέσμευση!