Πληροφορίες για νεκρούς τζιχαντιστές στην άγρια μάχη στους δρόμους του Παρισιού (βίντεο)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βόρειο προάστιο του Παρισιού, Σεν Ντενί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των επίλεκτων δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας για τη σύλληψη υπόπτων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ πληροφορίες που μεταδίδει η Le Monde μιλούν για δύο ή τρεις νεκρούς υπόπτους που συνδέονται με τους τζιχαντιστές και την επίθεση στο Παρίσι.

Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε παράλληλα ότι από πριν από την αυγή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας που γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής, ενώ την ίδια ώρα πηγή της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε στο Reuters ότι η επιχείρηση αυτή συνδέεται με το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές αρχές για τη σύλληψη καταζητούμενων για τις επιθέσεις της Παρασκευής που διαφεύγουν.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο με τρεις δράστες οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί μέσα σε σπίτι, ενώ στην αρχή της συμπλοκής ακούστηκαν και εκρήξεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερωθεί να μείνουν μέσα στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα.