Πιτ – Τζολί: Κοινή συνέντευξη που αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ τηλεθέασης – Βίντεο

Μια σπάνια κοινή συνέντευξη έδωσε ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, στο αμερικάνικο «Today Show» του καναλιού NBC και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ προωθούν τη νέα τους ταινία «By the sea», στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο στους ρόλους των δυο ηθοποιών αλλά στη σχέση τους.

tzoli111

Η Τζολί μίλησε για τις επεμβάσεις που υποβλήθηκε το 2013 όταν έκανε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστερεκτομή και επαίνεσε το σύζυγό της για τη στήριξη που της παρείχε λέγοντας:

«Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί». Από την πλευρά του ο Πιτ δήλωσε ότι ο ρόλος του ήταν να στηρίζει την Αντζελίνα όσο περισσότερο μπορούσε.

«Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια» ενώ για την απόφασή της να προχωρήσει στις εγχειρήσεις δήλωσε:

«Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση».

Στη νέα τους ταινία Τζολί και Πιτ παίζουν ένα ζευγάρι που ο γάμος τους είναι στο χείλος της καταστροφής. Για το πώς κατάφερε να αποδώσει το ρόλο η Τζολί είπε:

«Βασίζομαι στην κρίση του κοινού για το αν έπαιξα σωστά και αυτό διότι ο δικός μας γάμος είναι πολύ-πολύ σταθερός και τέτοια ζητήματα είναι πολύ μακριά από μας». Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Πηγή:protothema.gr