Πασχαλιάτικα αμνοερίφια κάλπης – Ψηφίστε και σουβλίστε!

Η εκλογική διαδικασία και συγκεκριμένα όσα προηγούνται στο μεσοδιάστημα μεταξύ της προκήρυξης εκλογών μέχρι την κάλπη, για την εκλογή των κοινοβουλευτικών  εκπροσώπων, χαρακτηρίζεται  από δύο λέξεις: «Αποπροσανατολισμός και προπαγάνδα».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, που ήδη διανύουμε, ακούγονται πολλά και διάφορα, τις περισσότερες φορές έως και εξωφρενικά.

Τα ψεύδη που προβάλλονται από τα τηλεοπτικά πάνελ, στα οποία μεταξύ άλλων συγκεντρώνονται και αρκετοί οι οποίοι πραγματικά δε μπορούνn ή δεν έχουν να πουν τίποτε, δημιουργούν πραγματικό πρόβλημα στους πολίτες.

Πρώτον, διότι κάποιος που θέλει να παρακολουθήσει έναν νέο πολιτικό, διαπιστώνει ότι πολύ σύντομα και αυτός θα λάβει κατευθυντήριες από το κόμμα, ή το απόκομμα που τον στηρίζει και δεύτερον, υποτιμάται με τον χειρότερο τρόπο η γνωστική μας επάρκεια επί της πολιτικής.

Η προσφάτως αυτοδιαλυθείσα βουλή είχε καταστεί   χώρος υποδοχής και στέγασης διαφόρων συμπλεγματικών προσωπικοτήτων, άβουλων, οκνηρών και κενών ιδεολογικών, ηθικών και εθνικών αρχών.

Η λήθη (απώλεια μνήμης) είχε αντικατασταθεί από την άνοια.

Με αυτά ως «προίκα», βαδίζουμε στις εκλογές.

Δεν ενστερνίζομαι την άποψη κανενός πολιτικού κόμματος, ωστόσο, είμαι της άποψης ότι ουδείς πρέπει να λείψει από την γιορτή της δημοκρατίας, διότι αυτή τη φορά πρέπει να είναι γιορτή και όχι παρωδία όπως τις προηγούμενες φορές.

Εμπρός, λοιπόν! Σηκωθείτε από τις καρέκλες και τρέξτε να ψηφίσετε, διότι μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ελπίδα, σε έναν τόπο που κάποιοι γίνονται τιμωροί επειδή βρίσκονται στην εξουσία, κάποιοι άλλοι που βρέθηκαν σ’ αυτήν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και κάποιοι άλλοι που επιθυμούν να βρεθούν σε αυτή, κάποια στιγμή ίσως επιχειρήσουν και αυτοί να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Εμπρός λοιπόν τρέξτε να ψηφίσετε για να έχετε και σεις μερίδιο ευθύνης ότι και αν συμβεί.

Ψηφίστε και ενόψει Πάσχα σουβλίστε

Κρατίνος