Παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή η βόλτα στο θαλάσσιο καναπέ – Σοβαρά 26χρονος Βρετανός

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί για 26χρονο Βρετανό, θαλάσσιο σπορ στην παραλία της Γεροσκήπου, αφού στη διάρκεια του, τραυματίστηκε σοβαρά. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας με κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι.  Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του.  Είχε Άγιο λένε οι γιατροί…

Το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν ο 26χρονος που βρισκόταν σε θαλάσσιο καναπέ, τον οποίο ρυμουλκούσε φουσκωτό σκάφος, μαζί με άλλους φίλους του φαίνεται να κτύπησε στο κεφάλι όταν  λόγω των κυμάτων, οι επιβαίνοντες κτυπήθηκαν μεταξύ τους.  Λόγω του ότι ο θαλάσσιος καναπές ανεβοκατέβαινε, ο 26χρονος έπεσε στη θάλασσα.

Με τη βοήθεια των άλλων προσώπων, του οδηγού του φουσκωτού αλλά και των φίλων του, ο 26χρονος ανασύρθηκε στο σκάφος και αργότερα στην ακτή. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 26χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω του ότι  ο 26χρονος έφερε κάκωση κεφαλής, κάκωση μετωπιαίου οστού, κάκωση κροτάφου καθώς και αιμάτωμα επισκληριδίου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Αν και σοβαρή, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους γιατρούς εκτός κινδύνου, αφού όπως έχουν αναφέρει ο 26χρονος φάνηκε ιδιαίτερα τυχερός. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θαλάσσιο ατύχημα.