Παραιτήθηκε ο Μάριος Κληρίδης από την Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα

Την παραίτησή του υπέβαλε μέσω επιστολής ο Γενικός Διευθυντής της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας, Μάριος Κληρίδης. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον κύριο Κληρίδη να επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Ο κύριος Κληρίδης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Συνεργατισμού στις 18 Δεκεμβρίου του 2013, φεύγοντας από την Ελληνική Τράπεζα.
Η παραίτησή του εξετάζεται από το Συμβούλιο το οποίο βρίσκεται σε συνεδρία αυτή την ώρα.

Ανακοίνωση Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριος Κληρίδης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο Κίνημα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον Συνεργατισμό και την κυπριακή οικονομία, συνεισφέροντας με το ήθος που τον διακατέχει στην επιτυχημένη πορεία δημιουργίας, ανακεφαλαιοποίησης και ανασύνταξης του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας προχωρεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ομαλή διαδοχή του κ. Κληρίδη.

Συνεχίζουμε την πορεία που έχουμε χαράξει, με στόχο την υλοποίηση των σχεδιασμών μας για την ολοκλήρωση του έργου  δημιουργίας ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Συνεργατισμού ο οποίος θα συνεχίσει, μέσα από την λειτουργία των 18 ανεξάρτητων συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων, να προσφέρει ωφέλιμες υπηρεσίες στα μέλη και στους πελάτες του.