Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το κλεμμένο αυτοκινήτο – Το χρησιμοποίησαν για ληστεία – Βρέθηκε σε χωράφι στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2μ.μ. χθες, εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο, σε ανοικτό χώρο στη Λάρνακα, αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή και αφού διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων, το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η καταγγελία για την κλοπή:

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί από τον διευθυντή υπεραγοράς στη Λάρνακα ότι έγινε απόπειρα κλοπής της Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής που βρίσκεται εντός της εν λόγω υπεραγοράς.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, διέρρηξαν την υπεραγορά και προσπάθησαν να παραβιάσουν την εν λόγω Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή.

Οι δράστες φέρεται να έδεσαν με σχοινί την πόρτα της ΑΤΜ και την άλλη άκρη σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να την παραβιάσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα των προσπαθειών των δραστών ήταν η πρόκληση εκτεταμένων ζημιών τόσο εντός της υπεραγοράς όσο και στην ΑΤΜ. Ζημιές φαίνεται να υπάρχουν επίσης και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Την ίδια μέρα και γύρω στις 7:40 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ότι λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και κατά τις πρωινές ώρες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του μάρκας HONDA, μαύρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής ΕΜΗ676, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στην οδό Σταυροβουνίου στην περιοχή Δροσιάς.
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φαίνεται το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την απόπειρα διάρρηξης της εν λόγω υπεραγοράς.