Παραδόθηκε στην Αστυνομία η ύποπτη 46χρονη υπάλληλος της ΣΠΕ για την υπεξαίρεση 100.000 ευρώ

Παραδόθηκε οικειοθελώς συνοδευόμενη από το δικηγόρο και το σύζυγό της,  στην Αστυνομία Λάρνακας, η 46χρονη, η οποία φέρεται να υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από την Τράπεζα στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα προσήλθε γύρω στις 17.15 το απόγευμα στο ΤΑΕ και παραδόθηκε αφού είχε ενημερωθεί από το δικηγόρο της ότι καταζητείτο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των χρημάτων.

Η 46χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εσωτερικός Ελεγκτής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου – Λάρνακας κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας πως ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταμείο της 46χρονης υπαλλήλου που εργάζεται στο υποκατάστημα της Δρομολαξιάς, υπήρχε έλλειμμα ύψους 82,585 ευρώ.

Εσωτερικός έλεγχος διενεργήθηκε στα ταμεία δύο άλλων υπαλλήλων του ίδιου Συνεργατικού Ταμιευτηρίου και εντοπίστηκε έλλειμμα 9,090 και 9,878 ευρώ αντίστοιχα. Συνολικά το ποσό που λείπει από τα τρία ταμεία υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η 46χρονη γυναίκα παραδέχθηκε στους εργοδότες της ότι η ίδια οικειοποιήθηκε τα χρήματα τόσο από το δικό της όσο και από τα άλλα δύο ταμεία, αφού ως υπεύθυνη των ταμείων που ήταν είχε στην κατοχή της κλειδί για όλα τα ταμεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου. Ωστόσο, η γυναίκα δεν ανέφερε που είχε φυλάξει τα χρήματα.