Πανικός στη Λεμεσό – 18χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες στο διαμέρισμά του

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού, όταν νεαρός τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο 18χρονος κρατούσε δοχείο με βενζίνη, χύθηκε από λάθος στα ρούχα του ενώ συνομιλήκος του υπέστη επίσης εγκαύματα όταν προσπάθησε να τον γλιτώσει από τις φλόγες. Η φωτιά επεκτάθηκε στο διαμέρισμα το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:35 σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αμερικής, στην προσπάθεια νεαρών ηλικίας 17 και 18 χρόνων να επιδιορθώσουν μοτοποδήλατο. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δοχείο που κρατούσε ο 17χρονος έπεσε στα ρούχα του και λόγω του ότι κρατούσε τσιγάρο, αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στη σκηνή έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα 2ου βαθμού στο δεξί χέρι, στην πλάτη και τους γλουτούς και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να υποβληθεί σε επέμβαση από πλαστικό χειρούργο.
Στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ένα άτομο που έσπευσε από γειτονικό διαμέρισμα να βοηθήσει, καθώς υπέστη εγκαύματα 1ου βαθμού στα πόδια.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν επίσης ζημιές στην τοιχοποιία του διαμερίσματος καθώς και σε ένα έπιπλο.