Πανικός για γονείς στη Λεμεσό – Κλειδώθηκε το μωρό τους στο αυτοκίνητο

Μεγάλη λαχτάρα για τους γονείς ενός 16μηνου βρέφους στο Ζακάκι Λεμεσού. Μια στιγμιαία απροσεξία ήταν αρκετή και το παιδάκι βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο.

Το βρέφος βρισκόταν στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου και δτα χέρια του είχε το control κλειδώματος του οχήματος. Κάποια στιγμή το βρέφος κατάφερε να κλειδώσει το όχημα, πριν προλάβουν οι γονείς του να εισέλθουν εντός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Οι γονείς προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και εξηγούσαν στο παιδάκι πως να ξεκλειδώσει το όχημα ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν το control έπεσε από τα χέρια του βρέφους, το οποίο ήταν δεμένο στο κάθισμα του.

Οι γονείς μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έφθασαν στο χώρο και σπάζοντας το ένα από τα παράθυρα του οχήματος κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το βρέφος.

Η περιπέτεια έληξε με τον τρόπο αυτό, προς μεγάλη ανακούφιση όλων και απολογισμό ένα σπασμένο τζάμι αφού παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στην περιοχή δεν επηρέασε το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.