Παίζουν στοίχημα το μέλλον της Ελλάδας – Πόσα πληρώνει το “Ναι” και το “Όχι”

Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα για το μέλλον της Ελλάδας, όχι μόνο πολιτικά αλλά και… κυριολεκτικά.

Αλλάζει η τάση των πονταρισμάτων στις στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού όσον αφορά στο προσεχές δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό τα μεγάλα στοιχηματικά γραφεία δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς το θέμα της Ελλάδας «πουλάει».

Ως εκ τούτου οι ξένες εταιρίες στοιχηματισμού αφού αφουγκράστηκαν το κλίμα στην Ελλάδα, το οποίο φαίνεται να αλλάζει και η πλειοψηφία τείνει να ψηφίσει «Ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αναθεώρησαν τις αποδόσεις που προτείνουν σε όσους είναι έτοιμοι να τζογάρουν για το θέμα αυτό.

Έτσι λοιπόν το «Ναι» στα μέτρα των θεσμών παίζεται με απόδοση 1 προς 3 (αν ποντάρει κανείς 3 ευρώ παίρνει πίσω 1), ενώ το «Όχι» 2-3 προς 1 (αν ποντάρει κανείς 1 ευρώ παίρνει πίσω 2 με 3 ευρώ), γεγονός που δείχνει ότι το ‘’ΝΑΙ’’ παίρνει κεφάλι, καθώς οι αποδόσεις των προηγούμενων ημερών είχαν τα αντίστροφα ακριβώς νούμερα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ξένες μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες ‘’Η αβεβαιότητα και το διαφαινόμενο κραχ φαίνεται πως έχει θορυβήσει τους Έλληνες, καθώς προτιμούν να ζήσουν στην λιτότητα, που έχουν μάθει να ζουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, παρά να πάνε σε μια ολική ρήξη με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον’’.