Πήγε στην τροχαία Λεμεσού για κατάθεση μεθυσμένος και… ξέσπασε στους αστυνομικούς!

Θράσος χιλίων πιθήκων επέδειξε ζεύγος Ιορδανών οι οποίοι εξύβρισαν, επιτέθηκαν και κτύπησαν αστυνομικούς στην τροχαία Λεμεσού. Είχαν κληθεί να μεταβούν στην αστυνομία για να δώσουν κατάθεση αλλά ο σύζυγος πήγε μεθυσμένος και ξέσπασε στους αστυνομικούς!

Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Τροχαία.  Αστυνομικοί είχαν καλέσει για κατάθεση 36χρονο Ιορδανό κάτοχο κυπριακής ταυτότητας σε σχέση με τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί την προηγούμενη μέρα.  Ο 36χρονος μετέβη στην αστυνομία συνοδευόμενος από τη συμβία του 36χρονη επίσης Ιορδανή.  Μόνο που ο 36χρονος πήγε στην αστυνομία μεθυσμένος και άρχισε να “ξεσπά” στους αστυνομικούς βρίζοντας τους και προκαλώντας  φασαρία και ανησυχία.  Ψύχραιμα τα μέλη της τροχαίας του έκαναν παρατήρηση προσπαθώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά αντί ο Ιορδανός να συνετιστεί, τους εξύβρισε ξανά και τους επιτέθηκε.  Οι αστυνομικοί αντέδρασαν και χρησιμοποιώντας την ανάλογη βία τον συνέλαβαν.

Τότε η σύζυγος του εξεμάνη. Άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και στη συνέχεια τους επιτέθηκε και αυτή με τη σειρά της κλωτσώντας τον ένα αστυφύλακα στην πλάτη. Έτσι τα μέλη της αστυνομίας πέρασαν και σ΄ αυτήν χειροπέδες.

Το ζεύγος παρέμεινε χθες βράδυ υπό κράτηση και το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.