Πήγε σε γάμο και εξαφανίστηκε! – Άφαντη 81χρονη από το Σάββατο -Έρευνες στο Πισσούρι

Πήγε στο γάμο, διασκέδασε, χόρεψε και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε! Ο λόγος για την Ευλογία Ιωάννου 81χρόνων από το Πισσούρι της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από το περασμένο Σάββατο.  Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό της.  Σε εξέλιξη από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Η 81χρονη Ευλογία Ιωάννου που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε από το περασμένο Σάββατο, όπου θεάθηκε για τελευταία φορά να διασκεδάζει σε γάμο στο χωριό της στο Πισσούρι.  Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη αποχώρησε από το γάμο αργά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά λόγω του ότι διαμένει μόνη της, μόλις χθες έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση της από συγγενικό της πρόσωπο που μετέβη στο σπίτι της για να την επισκεφθεί.

603998

Αμέσως μετά την καταγγελία στην αστυνομία, μέλη της δύναμης άρχισαν έρευνες για εντοπισμό της.  Παρά τις σαρωτικές έρευνες στην περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά και που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ, η Ιωάννου παραμένει άφαντη.

Με το πρώτο φως της μέρας, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.  Η επιχείρηση βρίσκεται  σε εξέλιξη στο Πισσούρι με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, μελών της ΕΜΑΚ και άλλων υπηρεσιών.