Πήγαν να επιβάλουν την τάξη, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Τραυματισμένα στο Νοσοκομείο κατέληξαν δυο μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας, όταν μετέβησαν σε χωριό για να επιβάλουν την τάξη. Αντί να επιβάλουν την τάξη, συνεπλάκησαν με άγνωστα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να εκνευρίστηκαν γιατί οι αστυνομικοί τους έκαναν παρατήρηση για οχληρία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 και 30 το πρωί, όταν τα δυο μέλη της δύναμης μετέβησαν στην περιοχή των Τρούλων, και συγκεκριμένα σε snack bar, για να επιβάλουν την τάξη μετά από καταγγελίες πολιτών.

Οι αστυνομικοί υπέδειξαν σε 4 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν λόγω του προχωρημένου της ώρας, αλλά κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν.

Γείτονας του snack bar, τα «έψαλε» στον ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Τα μέλη της δύναμης, μπήκαν στην μέση για να τους χωρίσουν, αλλά τόσο ο γείτονας όσο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τους απάντησαν με… «γερό ξύλο».

Αποτέλεσμα… οι αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στον Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους, ενώ ο ένας εκ των δυο αστυνομικών έφερε επίσης δάγκωμα στην ωμοπλάτη.

Η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του ιδιοκτήτη του snack bar αλλά και του γείτονα.