Πάφος: Τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα! Απόπειρα φόνου εναντίον Γεωργιανού

Απόπειρα φόνου 26χρονου από τη Γεωργία διερευνά η αστυνομία Πάφου. Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα στο νοσοκομείο της πόλης. Γυναικοδουλειές ενδεχομένως, πίσω από την απόπειρα φόνου αφού στόχευσαν το θύμα στα γεννητικά του όργανα…

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, χθες στις 9.40 το βράδυ μετά από τηλεφώνημα πολίτη ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας πίσω από πολυκατάστημα στην Κάτω Πάφο, βρισκόταν τραυματισμένο πρόσωπο, περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν στο μέρος και εντόπισαν αιμόφυρτο τον 26χρονο.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μεγάλο τραύμα από πυροβολισμό στα γεννητικά όργανα. Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Μέλη της αστυνομίας διεξάγουν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι του τραυματισμού είχε προηγηθεί άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας Γεωργιανών. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα ελατήρια να αφορούν γυναικοδουλειές, λόγω του σημείου που στόχευσαν ο δράστης ή οι δράστες.