Πάφος: Λόγω προσωπικών διαφορών ο πυροβολισμός… στα αχαμνά – 6ήμερη κράτηση στον ύποπτο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονου από τη Γεωργία ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με  διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εις βάρος 26χρονου ομοεθνή του.

Το αδίκημα διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα  σε χώρο στάθμευσης δίπλα από το πολυκατάστημα Mall στην Πάφο. Το θύμα  εντοπίστηκε αιμόφυρτο με σοβαρό τραύμα στα γεννητικά όργανα το οποίο προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Ανακρινόμενος ο 26χρονος  ισχυρίστηκε πως ενώ περπατούσε στην περιοχή  είδε καυγά και σταμάτησε για να δεχθεί πυροβολισμό από άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Γεωργιανοί φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές γι’ αυτό και συναντήθηκαν  στον χώρο στάθμευσης για να τις επιλύσουν.

Ο 26χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα  μετά τον τραυματισμό του στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε  σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο  αλλά και σοβαρό τραύμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων  το οποίο προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τον 26χρονο εξέτασε και ιατροδικαστής και διαπιστώθηκε ότι  το σοβαρότατο τραύμα του προκλήθηκε από την χρήση πυροβόλου όπλου.

Φάνηκε ότι κατά  τον τραυματισμό του 26χρονου υπήρχε  συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο. Η σκηνή από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί και έγιναν έρευνες παραλείφθηκαν αρκετά τεκμήρια τα οποία αποστάληκαν για  επιστημονικές εξετάσεις. Επίσης η Αστυνομία εξασφάλισε κάποια  στοιχεία τα οποία αξιολογούνται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.