Πάφος: τους έσφαξαν για διακόσια ευρώ! Διπλή απόπειρα στην Πάφο- Χειροπέδες σε 30χρονη

Διπλή απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα στην Πάφο.  Άγνωστος άντρας κάρφωσε με μαχαίρι δύο Βούλγαρους στέλλοντας τους στο νοσοκομείο.  Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα.  Στην εντατική ο ένας εκ των θυμάτων, χειροπέδες σε 30χρονη.

Η διπλή απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα στην οδό Παπαρηγοπούλου στο κέντρο της Πάφου. 30χρονη Βουλγάρα η οποία είχε δανείσει ποσό 200 ευρώ  σε άλλη νεαρή ομοεθνή της και η οποία δεν τα έχει επιστρέψει ακόμη, μετέβη με φίλο της στην κατοικία των γονιών της.  Εκεί απαίτησε από τον 47χρονο πατέρα της νεαρής τα χρήματα της.  Στο σπίτι του 47χρονου βρισκόταν και ο 52χρονος φίλος του επίσης από τη Βουλγαρία.  Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και σύντομα η συζήτηση εξελίχθηκε σε καυγά.  Τότε ο συνοδός της 30χρονος ανέσυρε μαχαίρι και κάρφωσε τον 47χρονο στην πλάτη και τον 52χρονο στη κοιλιά.   Στη συνέχεια οι δύο τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας τα θύματα τους αιμόφυρτα.

Περαστικοί αντιλήφθηκαν τους τραυματίες και ειδοποίησαν την αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν επί τόπου και τους εντόπισαν.  Οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου ο 52χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο αφού έφερε τραύματα στη κοιλιακή χώρα.  Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Πάφου.  Ο  47χρονος  που έφερε τραύμα στην πλάτη, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.  Στη συνέχεια μετέβη στην αστυνομία για κατάθεση.  Οι ανακριτές εντόπισαν και συνέλαβαν την 30χρονη και καταζητούν τον φίλο της και δράστη της απόπειρας φόνου.