Πάφος: Δεν του έφτανε που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι γρονθοκόπησε και αστυνομικό

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 56χρονος κάτοικος Πάφου οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ερατούς στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στον κυκλικό κόμβο και να ακινητοποιηθεί.

Στη σκηνή μετέβηκαν δύο μέλη της Αστυνομίας και ο οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 102μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο.

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τον 56χρονο να μεταβούν στο Τμήμα Τροχαίας Πάφου προκειμένου να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοόλης, αλλά αυτός αρνήθηκε και ταυτόχρονα φώναζε, εξυβρίζοντας τα μέλη της Αστυνομίας.

Όταν του αναφέρθηκε ότι είναι υπό σύλληψη για τα αδικήματα που διέπραξε, ο 56χρονος φέρεται να αντέδρασε, κτυπώντας τον ένα από τους δύο αστυφύλακες με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ συνέχισε να προβάλλει αντίσταση στη σύλληψή του.

Ακολούθως, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όπως διαπιστώθηκε, ο 56χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Ο τραυματίας αστυνομικός επισκέφθηκε το Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη άλγος αριστερού ζυγωματικού και εκδορές τραχηλικής χώρας και αριστερού αντιβραχίονα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του χορηγήθηκε άδεια ασθενείας για μια μέρα.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.