Κλειδαμπαρώθηκε στο αυτοκίνητο του για να αποφύγει τη σύλληψη 40χρονος Παφίτης, λήπτης δημοσίου βοηθήματος. Δεν υπολόγισε όμως την αποφασιστικότητα των μελών της ΥΚΑΝ, οι οποίοι έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και του πέρασαν χειροπέδες, αφού στη κατοχή του εντοπίστηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης. Χειροπέδες άρπαξε για την ίδια υπόθεση ένας 38χρονος επίσης από την Πάφο.
Η… επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε στις 4 χθες το απόγευμα στην Πάφο και συγκεκριμένα στον κυκλοφοριακό κόμβο των Κονιών, όταν μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου σταμάτησαν κατόπιν πληροφοριών που υπήρχαν, αυτοκίνητο που έφθασε στην Πάφο από τη Λεμεσό και το οποίο οδηγούσε 40χρονος. Στη θέα των αστυνομικών, ο 40χρονος κλειδώθηκε μέσα στο όχημα αρνούμενος να υπακούσει στις κλήσεις των μελών της Υπηρεσίας για να υποβληθεί σε έλεγχο.
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν λίγο αργότερα να σπάσουν το τζάμι της μιας πόρτας του οχήματος και να κατεβάσουν από αυτό τον 40χρονο. Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ποσότητα39 γραμμαρίων κάνναβης, ενώ άλλο ένα γραμμάριο από την ίδια ουσία εντοπίστηκε πάνω στον 40χρονο.
Το αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε 38χρονο από την Πάφο, τον οποίο μετά τη σύλληψη του ο 40χρονος κατονόμασε ως το άτομο που του έδωσε οδηγίες να μεταβεί στη Λεμεσό για να παραλάβει τα ναρκωτικά από κάποιο άτομο και να τα μεταφέρει στην Πάφο για να του τα παραδώσει.
Ο 38χρονος συνελήφθη αργότερα το ίδιο βράδυ, αρνείται ωστόσο κάθε ανάμιξη στην υπόθεση. Οι δύο θα οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται για να εντοπιστούν και οι εμπλεκόμενοι στη διακίνηση των ναρκωτικών στην περιοχή της Λεμεσού.