Ο Selfie Παπαηλίας, η πολλά υποσχόμενη Κωνσταντίνα και τα ξεγλιστρήματα στο Μέγα

*** Χαμός έγινε στα πρωινάδικα των καναλιών, με τις αντιδράσεις των μαθητών για το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών. Για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση οι παρουσιαστές, μερικοί εκ των οποίων πιάστηκαν ”αδιάβαστοι”, οι μαθητές που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Εξετάσεων, μπορούν να καλέσουν στο 22-806361 ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο yp_exetaseon@moec.gov.cy

*** Εξαιρετική η παρουσία της νεαρής και όπως φαίνεται, πολλά υποσχόμενης Κωνσταντίνας Νεοφύτου, στα μικρά δελτία ειδήσεων του Sigma. Η εκ Λεμεσού ορμώμενη Κωνσταντίνα, έχει πολλές γνώσεις στο οικονομικό ρεπορτάζ και με την βοήθεια των έμπειρων Νέστωρα Βασιλείου και  Χρίστου Χριστοφή θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα.

*** Καλό το πρωινάδικο του Μέγα αλλά, όταν φιλοξενούνται πολιτικοί όπως ο Γιώργος Λουκαίδης του ΑΚΕΛ , τότε αγαπητές Αίμιλη και Κατερίνα οι ερωτήσεις πρέπει να είναι τέτοιες, που να μην επιτρέπουν τα λεγόμενα ξεγλιστρήματα. Ο έμπειρος, εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, σας έπαιρνε όπου ήθελε και στην καθομιλουμένη έκανε παιχνίδι μόνος του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι κακό να ζητάτε ενισχύσεις από πολιτικούς συντάκτες του σταθμού σας.

***Την ίδια ώρα στο ΡΙΚ φιλοξενούμενος ήταν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού. Όσο και αν πιέστηκε από Κυριάκο –Σταυριανή, έκανε και αυτός παιχνίδι μόνος του, αφού τα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ, μη εν δήμο. Αναγκαστικά η συζήτηση κατέληξε στο Κυπριακό όπου μπήκε η γνωστή κασέτα με θέσεις που ο κόσμος κουράστηκε ν’ ακούει.

***Ο Μάριος Παπαηλία εξελίσσεται σε δεινό Selfier. Στο πέρασμά του κυρίως από το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και το Προεδρικό παρασύρει πολλούς συναδέλφους του. Αυτό που πρέπει να κάνει όμως μαζί με τις Selfie είναι να τους δείχνει πώς να ασκούν κριτική όσων τεκταίνονται, ειδικά στην οικονομία.

*** Βιαστήκαμε να πούμε ότι οι αστυνομικοί συντάκτες το τελευταίο διάστημα, λόγω έλλειψης θεμάτων, έπαθαν αφλογιστία. Ειδικά η Ελενα Λουκά του Sigma δεν πήρε ανάσα το Σαββατοκύριακο, με την υπόθεση φόνου στην Ξυλοφάγου και την απόπειρα απαγωγής παιδιού στη Λήδρας.

Κρατίνος