Ο Φαίδωνος συνεχίζει να εκπλήσσει…

Με σημαία του τη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Νέος και εργασιομανής ο κ. Φαίδωνος προτού θέσει σε συνεδρία την πιθανή διαθεσιμότητα του οικονομικού διευθυντή του Δήμου, Δημήτρη Πατσαλίδη, ζήτησε γνωμάτευση από τον Πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου και όχι το νομικό Σύμβουλο του Δήμου Πάφου, επειδή εκείνος ήταν θείος του υπό κατηγορία διευθυντή.

Μικρό μεν, σημαντικό δε, δείγμα της αποφασιστικότητας ενός νέου ανθρώπου ο οποίος τα έβαλε με το κατεστημένο στην πόλη του και συνεχίζει να καταπολεμά τη διαφθορά, όποιου μεγέθους κι αν είναι.

Δίδει σωστά δείγματα γραφής σε μια περίοδο που η κρίση και οι κλυδωνισμοί στους θεσμούς, καταγράφονται σε πολλά ρίχτερ.

Μπράβο στο Φαίδωνα Φαίδωνος, που δε μασάει μπροστά στις τόσες “μασέλες” που έτρωγαν για χρόνια με χρυσά κουτάλια και αναδεικνύει παντός είδους αδικία σε βάρος των απλών πολιτών.

Σίγουρα κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, από φόβο μην ανακαλύψει και τα δικά τους “άπλυτα” και κάποιοι φιλόδοξοι χαραμοφάηδες σκέφτονται πλέον διπλά και τριπλά να επιχειρήσουν κάτι τέτοιο.

Φίλοι Παφίτες της σελίδας μας, αισθάνονται πως επιτέλους τα παράπονα τους δεν σταματούν στου κουφού την πόρτα, αλλά επιτέλους έχουν φωνή και αυτή αντανακλά στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου, η συμπεριφορά του οποίου, μπορεί να είναι και παράδειγμα προς μίμηση.