Ο Σπαλιάρας “ξαναχτύπησε” – Δημόσια συγνώμη για τις 4.000, είναι σίγουρα κάτω από 5.000

Στα επικριτικά σχόλια μετά την αποκάλυψή του ότι έχει πάει με 4000 γυναίκες απάντησε εκ νέου το μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας λέγοντας ότι δεν θυμάται ακριβώς τον αριθμό, αλλά είναι σίγουρα κάτω από 5000.

Σε ένα ειρωνικό post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχεται ότι γέλασε με όλα τα έξυπνα καυστικά σχόλια και ομολόγησε ότι λυπάται που λείπει ο Κανάκης και η παρέα του για να σατιρίσουν τις δηλώσεις του. Από το post δεν έλειπε και η απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο…

«Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγνώμη για την δήλωση με τον αριθμό 4000 περίπου που είπα και δεν θυμάμαι ακριβώς ..και τον σάλο που προκλήθηκε ..πάντως είναι σίγουρα κάτω από 5000 ..ελπίζω να διασκεδάσατε κ να γελάσατε όσο εγώ κάποιες στιγμές με όλα τα έξυπνα καυστικά σχόλια..στεναχωριέμαι που λείπει ο Κανάκης κ η παρέα του κ δεν θα δω Σερβετά να κάνει Σπαλιάρα ..περίμενα δημόσια τοποθέτηση Ψινάκη για να τους αποτελειώσει..μέχρι που με πήρε ο Ηλίας κ μου είπε να πάω μια “βόλτα”από το Κ.Α.Σ ..και θα μου κάνει άγαλμα ! Το μόνο ευχάριστο ότι έμαθε ο κύριος Μπογδάνος το επίθετο μου ..ελπίζω να μάθει κ το όνομα ..ζητώ δημόσια συγνώμη σε όσους έβρισα κ δεν το άξιζαν γιατί δεν έκανα την δήλωση για να προκαλέσω κ δεν ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτό κ αντέδρασα άσχημα ..εύχομαι καλές διακοπές σε όλους..P.S. Μην ξεχνάτε να ακούτε Τζίμη Πανούση .. » έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

spa