Ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Π εξηγεί στο apokalipsi – “Ευθύνη έχουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές”

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας το θέμα με την “κοροϊδία” από τα Σωματεία προς τους Κύπριους παίκτες και το apokalipsi.com επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ κ. Σπύρο Νεοφυτίδη ο οποίος εξηγεί τι ακριβώς έγινε.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ μεταξύ άλλων μας τόνισε ότι ευθύνη πέραν από τα Σωματεία φέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς.

Ο κ. Νεοφυτίδης όπως ανέφερε “ο ΠΑΣΠ δέχθηκε καταγγελίες από ποδοσφαιριστές ότι αποδεσμεύονται λόγω των κανονισμών του ΠΑΣΠ και της ΚΟΠ, εμείς θεωρήσαμε σωστό να δημοσιεύσουμε τους κανονισμούς για να δουν όλοι ότι οι κανονισμοί δεν προνοούν αποδεσμεύσεις Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Αρκετά Σωματεία παρερμήνευσαν τους κανονισμούς ή δεν γνώριζαν τους κανονισμούς”

Καταλήγοντας ο κ. Νεοφυτίδης εξηγεί ότι “ευθύνη όμως δεν έχουν μόνο τα σωματεία έχουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που δεν γνώριζαν τους κανονισμούς ως όφειλαν, γιατί για να λυθεί το όποιο συμβόλαιο πρέπει πρώτα να υπογράψει και ο ίδιος ο παίκτης. Το θέμα θεωρείται λήξαν απλά καλούνται τα Σωματεία και οι ποδοσφαιριστές να είναι ποιο προσεκτικοί γιατί οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι.”

Στέλιος Χαραλάμπους