Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και το Μαγικό λυχνάρι

“Δεν μπορούμε να περιφρονούμε την ιστορία στο όνομα μιας κρίσης.” Έλα καλέ πρόεδρε της Δημοκρατίας, για μια τόσο δα κρισούλα! Στο παραπέντε γλιτώσαμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με την σύρραξη στην Ουκρανία, απαράδεχτο κάποιοι το κάνουν μεγάλο θέμα…

“Σωστός” ο πρόεδρος αγνόησε τους πάντες και πήγε στους εορτασμούς στη Ρωσία για την ημέρα της Νίκης της Μόσχας.

Αδυνατεί ο Πρόεδρος να καταλάβει γιατί αντιδρούν έτσι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όταν στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου συνομιλούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα με τη σοβιετική ηγεσία λέει.  Και όσο και να τους το εξήγησε στο Συμβούλιο ηγετών της Ε.Ε. αυτοί δεν κατάλαβαν και αρνήθηκαν να παρευρεθούν. Απαράδεχτοι οι ηγέτες, μα να σας εξηγεί ο πρόεδρος Αναστασιάδης και εσείς να μην νοείται να καταλάβετε!

Και καλά να πάθετε γιατί ο πρόεδρος το πήρε το δωράκι του από τον πρόεδρο Πούτιν. Οποιαδήποτε βοήθεια, του έταξε, καλέστε με όποτε χρειαστεί.

Κάτι σαν το μαγικό λυχνάρι “τι μπορώ να κάνω για εσένα αφέντη; Παντοτινός σου δούλος!”

Και τώρα πρόεδρε που έχεις το μαγικό λυχνάρι και θα του ζητήσεις να λύσει δια μαγείας το κυπριακό, να φύγουν όλοι οι έποικοι και να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια του, τι τους θες τους ευρωπαίους ηγέτες;

Μην σε ξανακούσω να ζητάς την συμβολή της Ευρώπης στο Κυπριακό και να θέλεις την εμπλοκή της, αφού εσύ έκανες του κεφαλιού σου.

Δίκτυς ο Κνώσσιος