Ο Προέδρος του Άρη σχολιάζει το πέναλτι και δίνει συγχαρητήρια στην Ομόνοια!

Γραπτή δήλωση έκανε ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού Σταύρος Δημοσθένους ο οποίος μίλησε για τον αγώνα με την Ομόνοια αλλά και την συνεργασία με την Μπέτις.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κόσμο του Άρη για τη παρουσία τους στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Η βοήθεια από τον κάθε Αρηανό είναι πολύ σημαντική σε κάθε παιχνίδι και τους καλούμε να έρθουν ακόμη περισσότεροι στο γήπεδο για να στηρίξουν τη προσπάθεια της φετινής χρονιάς.

Ο Άρης κάνει μια τεράστια προσπάθεια φέτος για να κρατηθεί στη πρώτη κατηγορία. Νιώθω πολύ περήφανος για την ομάδα μου  και τη παρουσία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο προυπολογισμό και αξίζαμε πολύ περισσότερα. Μπράβο στη Διοίκηση της Ομόνοιας που παραδέκτηκαν το λάθος που έγινε από το διαιτητή και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Είναι προς τιμήν τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.Έχουμε συμφωνήσει και με την  Ρεάλ Μπέτις για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, για να κάνουμε τον Άρη ακόμη πιο δυνατό, ακόμη καλύτερο, ακόμη πιο οργανωμένο ενώ ταυτόχρονα βάζουμε και γερές βάσεις στις ακαδημίες μας.

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία θα δώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι πιστοί οπαδοί του Άρη να είναι σίγουροι ότι, όσα έχουμε υποσχεθεί, ότι ο Άρης θα γίνει δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, θα τα τηρήσουμε κατά γράμμα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μου για τη μέχρι τώρα πολύ καλή δουλειά. Τα καλά αποτελέσματα δεν μας εφησυχάζουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια».