Ο ΠΑΣΠ παίρνει θέση για τα γεγονότα στο Τσίρειο!

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΠ καταδικάζει απερίφραστα τα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης (18/10) και τονίζει ότι η επίθεση οπαδών σε βάρος ποδοσφαιριστών-μελών του  αποτελεί για αυτούς μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών καταδικάζει απερίφραστα τα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης (18/10).

Η επίθεση οπαδών σε βάρος ποδοσφαιριστών-μελών μας αποτελεί για μας μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Ίσως το μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε ότι θυματοποιούνται οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Ο Σύνδεσμός μας τα τελευταία πέντε χρόνια διεξάγει καμπάνια για πάταξη των αρνητικών φαινομένων στο άθλημα και μάλιστα στο πλαίσιο της εκστρατείας είναι και επισκέψεις σε σχολεία με στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης παιδείας.

Φαίνεται, όμως, πως είμαστε μόνοι μας, καθώς πολλές φορές αρμόδιοι φορείς στους οποίους αποταθήκαμε προκειμένου να συνενώσουμε δυνάμεις, δεν αντιμετώπισαν το θέμα με την ανάλογη ζέση.

Με την ευκαιρία ο Σύνδεσμός μας εκφράζει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι αξιωματικός της Αστυνομίας που κατά γενική ομολογία ήταν άριστος στα καθήκοντά του και πολλές φορές είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για να μην γίνονται επεισόδια μεταξύ οπαδών σε παιχνίδια στη Λεμεσό, έχει πάρει μετάθεση. Γιατί χαραμίστηκαν οι ικανότητες ενός ανθρώπου με πείρα κι αναγνώριση;

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα διερευνήσει τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα στο Τσίρειο και θα επανέλθει.