Ο Νικήτας και ο παπάς, η Βασιλάκη και το πακέτο, οι επαναλήψεις, ο ψηλός του ΡΙΚ και τα άρθρα που περνούν στο ντούκου

*** Εδώ Νικήτας, εκεί Νικήτας, που είναι ο Νικήτας; Κάπως έτσι όπως τον παπά που λέμε, παίζουν στο Sigma με την εκπομπή Μεσημέρι και κάτι, που έγινε Μεσημέρι παρά κάτι και επανήλθε στο Μεσημέρι και κάτι. Η συνεχής εναλλαγή στην ώρα προβολής μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, σε μια εκπομπή που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών.

*** Γιατί βγαίνει μαζί με τους βρικόλακες στα βραδινά δελτία ειδήσεων του ΡΙΚ, η Γωγώ Βασιλάκη; Η πολύ καλή παρουσιάστρια, μπορεί να μην χωράει στο κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ, λόγω ανωτέρας βίας, ωστόσο, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αξιοποιηθεί πολύ περισσότερο διότι έχει το πακέτο.

*** Η επανάληψη, της επανάληψης, την επανάληψη, ω επανάληψη. Τα κανάλια ίσως πρέπει να ξανασκεφτούν σοβαρά το κατέβασμα σειρών που δεν τραβούν και να επαναφέρουν επαναλήψεις οι οποίες. Αν πάρουμε παράδειγμα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ΑΝΤ1, σίγουρα θα αποφέρουν υψηλά νούμερα και θα λύσουν πολλά προβλήματα αστοχίας στον προγραμματισμό.

*** Ο Κώστας Κωνσταντίνου (ψηλός) του ΡΙΚ, μπορεί να συνεχίζει τα ατελείωτα σταντ απ, την ίδια ώρα όμως, δίδει ειδήσεις οι οποίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αυτό είναι που μετρά. Αν θέλει ο κόσμος να πληροφορηθεί τι θα γίνει στην οικονομία της Κύπρου, τότε οι οικονομικοί συντάκτες όλων των καναλιών έχουν την κατάρτιση και ας μην έχουν σπουδάσει όλοι οικονομικά. Η εμπειρία, όπως, του Κώστα είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο κρατικό κανάλι.

*** Εξαιρετικά άρθρα, από πολύ καλούς δημοσιογράφους (βλέπε Κωνσταντίνου , Καλλινίκου, Βενιζέλου)σε εφημερίδες περνάνε στο ντούκου, αφού το αναγνωστικό κοινό των καθημερινών εφημερίδων έχει μειωθεί δραματικά. Το facebook κέρδισε και αυτή τη μάχη. Δυστυχώς το κουτσομπολιό παραγκώνισε πολλά ….

Κρατίνος