Ο Μπερκ τοποθετείται και στέλνει το δικό του μήνυμα για τα επεισόδια!

Το μήνυμα του Μάρκους Μπεργκ για τα όσα έλαβαν χώρα στη Λεωφόρου πριν και μετά από ένα ντέρμπι που ποτέ δεν άρχισε.

Διαβάστε την ανάρτησή του:
“Θλιβερή ημέρα η χτεσινή. Δεν ξέρω πως να αρχίσω, αλλά πρέπει να πω κάτι. Έχω γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από φίλους και συμπαίκτες, ζω και παίζω ποδόσφαιρο εδώ για 2,5 χρόνια, οπότε έχω δει πολλά. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο στο κοντινό μέλλον, για όλους μας.

Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που προκαλούν, αγαπώ να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από μία νίκη. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα μόνο για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε και να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ας τους αφήσουμε να το κάνουν.

ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να ξεπερνάμε το όριο που κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να πάνε στα παιχνίδια, που κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή τους αρνούνται την πρόσβαση στα ματς!

Ο φόβος να χτυπήσεις ή να τραυματιστείς όταν είσαι σε ένα γήπεδο και βλέπεις ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να είναι λόγος για να μένεις στο σπίτι σου το έτος 2015, το ποδόσφαιρο είναι για όλους κι πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία μας, τη φυλή, το χρώμα ή τα πιστεύω μας.

Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα επιλύσουν αυτά τα προβλήματα, επειδή έχουν συμβεί πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους δομών”.

bergistagram