Ο μπάρμαν είχε τη δική του ιστορία – τον τσάκωσαν με κόκα και δέκα χιλιάδες ευρώ

Βαποράκι σκληρών ναρκωτικών εκτιμά ότι τσάκωσε η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου μετά τη σύλληψη 25χρονου μπάρμαν στο Παραλίμνι. Βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα χιλιάδες ευρώ και 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης.  Αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία, αλλά θα οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, ύστερα από πληροφορία ερεύνησαν στο Παραλίμνι 25χρονο μπάρμαν από το Παραλίμνι, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία μέσα στην οποία υπήρχαν 4,5γραμμάρια κοκαΐνης.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας τα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν λίγο αργότερα την οικία του 25χρονου, εντός της οποίας εντόπισαν μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης πιθανώς κοκαΐνης . Εντοπίστηκε επίσης το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10,20, 50, 100 και 200 ευρώ.

Ο νεαρός δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις στα μέλη της ΥΚΑΝ περί του νομίμου της ύπαρξης των χαρτονομισμάτων και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου αλλά αρνείται κάθε συνεργασία με την Αστυνομία.

Αναμένεται ότι ο νεαρός θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.