Ο Μουσκάλλης και οι αγκαλιές 

“Όσοι αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ψυχρή αγκαλιά, να έρθουν σε μας, να τους προσφέρουμε μια θερμή αγκαλιά”. Τάδε έφη ο Αντρέας Μουσκάλλης φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή  εκπομπή του ΣΙΓΜΑ.

Αυτή η δήλωση αυτόματα σε προκαλούσε να σκεφτείς οτι άλλαξε και πάλι κατεύθυνση, ο γνωστός πρώην προπονητής, παράγοντας, πρώην βουλευτής και νυν πρόεδρος της Παγκύπριας συνεργατικής συνομοσπονδίας και οτι ξαφνικά παρέχει θαλπωρή σε πρόσωπα που διέρχονται δυσκολίες στις προσωπικές τους στιγμές.

 

Αυτόματα δεν μπορείς να μη θυμηθείς το γνωστό άσμα, “μια ψύχρα, ένα παράπονο”. Και να’ ταν μόνο ένα.

 

Πολύ ρομαντικός ο τρόπος που το έθεσες κύριε Μουσκάλλη μου, αφού λέγοντας ψυχρή αγκαλιά εννοούσες τις τράπεζες και ζεστή αγκαλιά, το συνεργατισμό.

Πρόσεχε όμως τι παροτρύνεις τον κόσμο, διότι μεταφορικά ομιλούντες, ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες οι πολίτες που βιώνουν στιγμές σε αγκαλιά συνθηκών βορείου πόλου. Αν δε,  προστρέξουν σε σένα για θερμή αγκαλιά, ούτε οι ενδυμασίες των Εσκιμώων δεν σε σώζουν.

Επίσης κύριε Μουσκάλλη μου και ο Συνεργατισμός έχει πνίξει τους δανειολήπτες στις επιστολές για καθυστερημένες οφειλές, γεγονός που μόνο σε θερμή αγκαλιά δεν παραπέμπει.