Ο μουσάτος Τσουρούλης, η ανυπαρξία του ΡΙΚ2, ο εύστοχος Θανάσης και ο «ομονοιάτης» Φουρλάς

*** Ακόμη και αξύριστος γοητεύει ο Χρύσανθος Τσουρούλης. Οι τελευταίες εμφανίσεις του με την γενειάδα, προκαλούν ενδόμυχα προβληματισμό, διότι το τηλεοπτικό κοινό του, συνήθισε να τον βλέπει πάντα ξυρισμένο και ντυμένο στην τρίχα. Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η χαλάρωση, επιτρέπουν τέτοια πράγματα. Δεν πιστεύω να σκέφτεται να το υιοθετήσει, όμως, και στην πρώτη εμφάνισή του στο δελτίο του Sigma να πάθουμε κανένα εγκεφαλικό!

*** Τελικά ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του ΡΙΚ 2; Όταν δεν υπάρχουν αθλητικά γεγονότα υπάρχει λόγος να λειτουργεί; Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι οι φορολογούμενοι άρχισαν να ξυπνούν και έχουν απαιτήσεις; Απαιτούμε να μην πληρώνουμε και τα χρήματά μας να πηγαίνουν σε κάποιους, που αλλάζουν μια κασέτα ή βάζουν ένα Mikey Mouse.

***Εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο του δημοσιογράφου του Sigmalive Θανάση Αθανασίου, γι’ αυτούς που ακόμα δεν κατάλαβαν τι έγινε με το μικρό παιδί, που ξέβρασε η θάλασσα. «Σας ενοχλεί η φωτογραφία με τα νεκρά παιδιά. Δεν σας ενοχλεί ο λόγος, για τον οποίο η θάλασσα ξεβράζει μωρά. Δεν ξέρατε ότι αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων από το έγκλημα, που συντελείται. Όταν πνίγονται άνθρωποι στη θάλασσα, κάποια στιγμή η θάλασσα θα τους ξεβράσει, είτε σας «αρέσουν» οι φωτογραφίες είτε όχι.

*** Τα έχωσαν χοντρά στο Λουκά Φουρλά οι Ομονοιάτες και αφού μέσω Twitter, έδειξε την αντίθεση του στην οικονομική στήριξη του κόσμου της ομάδας, για την μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή. Προσπερνώ τα προσωπικά και μένω στο ερώτημα των οπαδών. «Τι λέτε κύριε Φουρλά για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που έδωσε η Τράπεζα Κύπρου στο ΑΠΟΕΛ ως χορηγία, την ίδια ώρα μάλιστα, που είναι έτοιμη να κατασπαράξει τις περιουσίες συμπολιτών μας;». Αγαπητέ Λουκά δικαιούσαι ν’ απαντήσεις, αλλά να ξέρεις πως όταν τα βάζεις με ένα μεγάλος πλήθος, που λατρεύει την ομάδα του πρέπει να ασκείς πολύ προσεκτική κριτική.

*** Ακόμα «δεν έδεσε το γλυκό» του Παύλου Μυλωνά με την Πέρσα Σιάσου στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», αλλά ο Παύλος έχει πάντα τον τρόπο να καλύπτει τα λαθάκια. Άλλωστε, η μικρή και γνώσεις έχει και ταλέντο, το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή καθοδήγηση και αυτή είναι σίγουρο ότι θα την έχει.

Κρατίνος