Ο “Μάγος” που κοσμεί τα γήπεδα μας έγινε 38 – Οι άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του

Ο Νούνο Ασις γιορτάζει σήμερα τα 38 του χρόνια, ο Πορτογάλος άσος ήρθε στο νησί μας το 2012 και αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα με το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Ομόνοιας.

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα, σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού είναι γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1977 στην Lousã της Πορτογαλίας.

Ακόμα και σε αυτή την ηλικία, παραμένει μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της Ομόνοιας αλλά και από τους ικανότερους παίκτες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο .

Πέραν από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο οι άνθρωποι κοντά στην Ομόνοια έχουν να λένε και  για το αψεγάδιαστο του χαρακτήρα του.

Την περίοδο 2013 -2014 συγγενικό μέλος οικογένειας ενός εργαζόμενου στην ομάδα της Λευκωσίας αντιμετώπιζε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που έχριζε άμεσης ιατρικής θεραπείας στο εξωτερικό. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει θεραπεία στο εξωτερικό και τι κόστος συνεπάγεται. Από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν ήταν ο Νούνο Ασίς και ο Αντράντε.

Ενώ σε όποια εκδήλωση  φιλανθρωπικού χαρακτήρα συμμετέχει η Ομόνοια ο Ασίς πάντα είναι από τους πρώτους που προσφέρεται για να παραστεί .

Αυτός είναι ο Νούνο Ασίς, ο οποίος χρίζει σεβασμού από όλους ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.