Ο “μάγκας” Βουλευτής, τα αμπελοπούλια και ο Εισαγγελέας “εγώ εν τζιαι”

“Όταν μου βάλουν μπροστά μου αμπελοπούλια, εγώ θα τα τρώω”! Με αυτόν τον τρόπο, του τσαμπουκά, του “μάγκα” της πιάτσας, απάντησε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευγένιος Χαμπουλλάς, στις αντιδράσεις που ξέσπασαν, όταν ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία με μια πιατέλα αμπελοπούλια μπροστά του. Ελάτε είπε, να με συλλάβετε. Ξέρετε πού μένω! Ο νομοθέτης, που πολύ αμφιβάλλω εάν γνωρίζει τί είναι νόμοι και αν ο ίδιος έχει ενεργό ρόλο σε αυτό που ονομάζουμε νομοθετικό έργο. Αλλά θα μου πείτε ποιος θα γνώριζε τον εν λόγω κύριο, αν δεν δημιουργούσε αυτόν τον ντόρο γύρω από το όνομά του; Διερωτώμαι.

Όταν ο ίδιος ο νομοθέτης παρανομεί με τόση ευκολία, περιφρονεί την ίδια τη νομοθεσία, τις ευρωπαϊκές οδηγίες, γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό, μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Είναι εκπληκτικό.

Ουσιαστικά μας έριξε στα μούτρα ένα “γραμμένους σας έχω”, αλλά το χειρότερο, είναι ότι αυτός ο “μάγκας” βρήκε και χειροκροτητές. Την επόμενη φορά, που εύχομαι να μην υπάρξει, θα δούμε άραγε ένα Βουλευτή, να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο και να φωνάζει “ρεεε γραμμένους σας έχω όλους”;

Όσο για τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ύφος περισπούδαστο, μας είπε το αμίμητο. “Ο λαός ας κρίνει τον κύριο Χαμπουλλά και όχι τα δικαστήρια”!.

Λοιπόν, από αύριο μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας κατέβει στο μυαλό! Παρανομείτε ελεύθερα και μάλιστα, με γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας της μπανανίας. Θα σας κρίνει ο λαός!

Πυθία