Ο ΚΟΤ τίμησε Ελβετούς τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται την Κύπρο εδώ και 27 χρόνια

O Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Capo Bay στον Πρωταρά, τίμησε πρόσφατα ζεύγος Ελβετών τουριστών που επισκέπτονται ανελλιπώς την Κύπρο από το 1988, για 27 συναπτά έτη δηλαδή.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΤ, κατά τα τελευταία δέκα χρόνια παραμένουν πιστοί πελάτες του ξενοδοχείου Capo Bay (για 4-5 εβδομάδες) το οποίο χαρακτήρισαν ως το δεύτερο τους σπίτι.

Ο κ. Rene Crivelli και η σύζυγος του από την Ζυρίχη Ελβετίας, πιστοί φίλοι της Κύπρου και λάτρεις της Κυπριακής φιλοξενίας, της οίνο-γαστρονομίας του τόπου όπως και των παραλιών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, εξέφρασαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους προς τον ΚΟΤ για την τιμή αλλά και προς το ξενοδοχείο.

Λόγω και του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πλέον τουριστικού περιβάλλοντος, με την αύξηση των τουριστικών προορισμών ανά τον κόσμο, ο ΚΟΤ θεωρεί ότι θα πρέπει οι τουριστικοί φορείς του τόπου να εστιάσουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες τους για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επαναλαμβανόμενων τουριστών (repeaters), οι οποίοι ουσιαστικά θα αποτελέσουν και την καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας μέσω των συστάσεων τους σε γνωστούς και φίλους.

Βασικότερο συστατικό για επίτευξη του πιο πάνω στόχου αποτελεί η πλήρης ικανοποίηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο.