Ο Καβενάγκι, το ντέρμπι και το δίκαιο του Κετσπάγια!

Δεν κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να πάρει την νίκη στο αιώνιο ντέρμπι , ένας ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχει την ποιότητα αλλά έδειξε να έχει αμυντικά προβλήματα. Άλλωστε αυτό είχε τονίσει και ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κετσπάγια δικαιώνεται για τα όσα είχε πει , ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για κάποιες αδυναμίες όπου στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν φάνηκαν όμως στα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και στα ντέρμπι στο πρωτάθλημα φαίνονται και σαφώς χρήζουν βελτίωσης .

Δεν πήρε λοιπόν το ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ όμως διατήρησε την διαφορά είναι στην κορηφή και συγκεντρώνεται για το επόμενο ντέρμπι με αντίπαλο της Ανόρθωση , όπου πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα ποιο βελτιωμένο για να πάρει την νίκη.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ πέραν από τον τερματοφύλακα του ο οποίος τον κράτησε όρθιο ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Καβενάγκι. Ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν συγχωρεί κανένα λάθος και καμία αδράνεια ,άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Κάβεγκολ λοιπόν σκοράρει κατά βούληση και κάνει την ζωή των αντιπάλων δύσκολη όπως την έκανε και στους Ρόμαρικ και Γκουλόν στο ντέρμπι.