Ο ευαίσθητος Καλλινίκου, νυφούλα η Σύλια, τα γενέθλια του Γιόρτσιου και το ντάνσινγκ Τζούνιορ

*** Πολύ ευαίσθητο παιδί ο Γιώργος Καλλινίκου του Φιλελεύθερου. Κάθε πρωί σχεδόν έχω την τύχη, ως διαδικτυακός φίλος του, να φτιάχνει τη μέρα μου με πολύ όμορφες καλημέρες, όπως αυτή που παραθέτω: «Γεια σου, είπε η αλεπού. Να το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά. Ό,τι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια». Με τέτοιες κουβέντες πρωί -πρωί η διάθεση σίγουρα αλλάζει προς το καλύτερο.

*** Ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο στην αρχισυντάκτρια της Madame Figaro και του Time Out Σύλια Ιωαννίδου και τον εκλεκτό της καρδιάς της υπεύθυνο των κινηματογραφιστών στο Sigma Φύτο Δημοσθένους, που ένωσαν πρόσφατα τις ζωές τους. Ο γάμος έγινε στην Λευκωσία με κουμπάρους την Κούλα Θεμιστοκλέους και τον Κίκη Κωνσταντίνου.

*** Γενέθλια του Ανδρέα Γιόρτσιου ψες και το Sfera γέμισε χαμόγελα και κομμάτια από την τούρτα, η οποία σφαγιάστηκε αμέσως. Ο Ανδρέας δεν περίμενε την έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνάδελφοί του και όταν δεν το περιμένεις το απολαμβάνεις πολύ περισσότερο. Δεν θα σας πούμε πόσα έκλεισε (μπορεί να μην το επιθυμεί), αλλά δεν ξαναβλέπει τα δεύτερα άντα!

*** Οι τρεις νεαροί δημοσιογράφοι στο πάνελ του «Ζήσε το» Γαβριέλλα Ζάρτηλα, Κωνσταντίνος Ιάσωνος και η Αντωνία Ζήνωνος μήπως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ψαγμένοι με τα θεματάκια τους; Δεν λέμε, χρειάζονται τα gossip σε τέτοιου είδους εκπομπές, αλλά κάτι ψαγμένο, κάτι καινούργιο, όχι αυτό που έπαιξαν τα site πριν δυο μέρες! Και βρε παιδιά νέοι δημοσιογράφοι είσαστε σκεφτείτε κάτι διαφορετικό, τα ίδια με τους απέναντι δεν λέει!

*** Με ανυπομονησία αναμέναμε το Dancing Junior του Μέγα που άρχισε ψες. Η παρουσιάστρια Άννα Μονογιού δεν ξέρω αν μπορεί να συγκρατήσει όπως πρέπει τα πιτσιρίκια από το να καβαλήσουν το καλάμι, ωστόσο, πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια στην συγκεκριμένη εκπομπή να μην πληγωθούν μικρές και ευαίσθητες καρδιές.

Κρατίνος