Ο Δημητρόπουλος, ο Κεττένης και οι Κυριακάτικες εκδόσεις

***Τελικά ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης δεν είναι βραδινός τύπος. Είναι πρωινό- μεσημβρινός, αφού τα κανάλια και ειδικά εκεί στο Σίγμα τον φιλοξενούν σχεδόν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα. Τραγικό στην υπόθεση είναι ότι ξέφυγε από τα εκκλησιαστικά και έγινε σχολιαστής επί παντός επιστητού, όπως δάνεια, αφερεγγυότητα, διαμάχη στη Νομική Υπηρεσία, πορνεία… Αν κάποια κανάλια τον καλέσουν και το βράδυ, τότε θα είναι ο απόλυτος any time γυρολόγος των ΜΜΕ.

*** Eκείνος ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, πρέπει ν’ αλλάξει τον τρόπο που κάθεται στο στούντιο διότι προκαλεί αντανάκλαση στο φωτισμό και θαμπώνει τους τηλεθεατές. Λύση υπάρχει …Περισσότερη πούδρα στο γνωστό σημείο για να μην γυαλίζει. Αλλωστε ξέρει ο Αντρέας ότι σιγά σιγά ότι μετατρέπεται σε πυγολαμπίδα.

***Είπα Ανδρέας Δημητρόπουλος και θυμήθηκα τον Παναγιώτη Δημόπουλο. Που χάθηκε εκείνο το παιδί; Το ραδιόφωνο του λόγου μπορεί να τον εκφράσει; Ν’ αναμένουμε να τον δούμε ξανά στο γυαλί;

***Ο Θωμάς Κεττένης του ΚΥΠΕ εμπνέει ιδιαίτερο σεβασμό όταν μιλά στο πρωινάδικο του ΡΙΚ. Απλός, σύντομος και περιεκτικός.

***Οι καιροί είναι δύσκολοι για τις εφημερίδες. Τόσο δύσκολοι που σιγά σιγά οι Κυριακάτικες εκδόσεις δεν θ’ αγοράζονται με βάση την ύλη αλλά το… βάρος τους, δηλαδή με το κιλό. Ενα-δύο περιοδικά, δύο τρία dvd, κανένα βιβλίο μαγειρικής, καμμιά τσάντα για τις γυναίκες και οι πωλήσεις θα εκτοξεύονται!!!!