Ο “γυμνός” Αλέξης Τσίπρας και η ρακένδυτη αλήθεια του Δειτε το Video!

Τον χαρακτήρισαν νέο ‘’Ανδρέα”, νέο ‘’Σωτήρα’’ άλλοι πάτησαν και πάνω στον νέο ‘’Τσέ’’ τον Ελληνα Τσέ. Κάποιοι σοφοί στον τόπο μας έτρεξαν να του κάνουν τεμενάδες και να βγάλουν selfie μαζί του. Μας είπαν οτι πρέπει να του μοιάσουμε και εμείς.

Εντός των ημερών η ιστορία θα κρίνει όπως κρίνει τους πάντες αν ήταν ένας επιπόλαιος νεαρός πολιτικός, ένα μικρό παιδί που παίζει με παιχνίδια των μεγάλων , η ένας σούπερ κωλοτούμπας πολιτικός που θυσίασε τα ποσοστά του κόμματός του για να σώσει την Ελλάδα.

Όπως και να έχει θα είναι χαμένος. Τουλάχιστον ας φανεί εκ του αποτελέσματος ότι έλαβε τη σωστή απόφαση.

Η ετυμολογία του επιθέτου του είναι ενδεικτική και της γύμνιας του δύσμοιρου και δύστυχου Ελληνικού λαού που ψάχνει ηγέτες στο πουθενά και βρίσκει πάντα τον κανέναν.

Η απόφαση κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος είναι μία. Να σωθεί η πατρίδα ότι και αν σημαίνει αυτό. Το δημοψήφισμα είναι προσφυγή στο λαό διότι οι ηγέτες του αποδείχθηκαν ηλίθιοι. Αποδείχθηκαν άσχετοι με το αντικείμενο για τους οποίους ο λαός τους εμπιστεύτηκε.

Προσφυγή σε δημοψήφισμα σημαίνει κύριε Πρωθυπουργέ ότι δεν θέλεις ν’ αναλάβεις την ευθύνη και καλείς τον λαό να λάβει μόνος του αποφάσεις, για κάτι το οποίο δεν διαπραγματεύτηκαν άλλοι γι’ αυτόν.

Δημοψήφισμα σημαίνει αυτό που δήλωνες τότε με απόλυτη ακρίβεια και μετά ξέχασες επιδεικνύοντας επιλεκτική μνήμη.


Κρατίνος