Ο Γιάννης του μέλλοντος, ο Νικήτας Μυλωνάς, η Ραλλή και η μόστρα και οι μπουμπουριές του Μπούμπουρα

*** Γιάννης Ξενοφώντος. Νέο ταλέντο του Sigma, το οποίο αξιοποιείται. Η ψεσινή, πρώτη εκφώνηση μικρών δελτίων ήταν πολύ καλή, χωρίς τρακ, με καλή άρθρωση και σωστή ταχύτητα. Ο νεαρός είναι για μεγάλα πράγματα, ειδικά στην παρουσίαση και ο φακός φαίνεται να τον θέλει πολύ.

*** Κύριε Μυλωνά αποκάλεσε τον Νικήτα Κυριάκου στο μεσημβρινάδικο του Sigma, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Γεωργίου. Ο Νικήτας τον διόρθωσε αμέσως λέγοντας: «Κυριάκου…κύριε Γεωργίου» με τον βουλευτή, όμως, να μην συγκινείται. Είμαι σίγουρος ότι από την συμμετοχή του συνεχώς στις εκπομπές του Sigma και του Μέγα μπέρδεψε τα ονόματα των παρουσιαστών. Ωστόσο, πρέπει ο ΔΗΣΥ, που ΔΕΝ στέλνει ονόματα προβολής συγκεκριμένων βουλευτών του στα κανάλια, (ακόμα αναμένουμε με αγωνία επίσημη διάψευση από ΔΗΣΥ και Μέγα), να ενημερώνει τους βουλευτές του να μην πέφτουν σε τέτοια προσωρινά…ανώδυνα λάθη.

*** Τα χειμωνιάτικά της έβαλε η Ραλλή Παπαγεωργίου στην παραθυροσύνδεση του ΡΙΚ και αναφερόμενη σε ένα θέμα της Γενί Ντουζέν «μόστραρε» την εφημερίδα, με αποτέλεσμα να την ψάχνει ο σκηνοθέτης. Η κάμερα, λοιπόν, «έκλεισε» που λέμε πάνω στην εφημερίδα και βλέπαμε δύο χέρια να την κρατούν, την εφημερίδα να καλύπτει ολόκληρη την Ραλλή και τη φωνή της δημοσιογράφου του ΚΥΠΕ να μεταφράζει από τουρκικά στα ελληνικά.

*** Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» στις 14.00 ακούστηκε πέντε φορές η λέξη μαλ@@@…νη, δύο φορές η λέξη που@@@.ς και σίγουρα πολλά άλλα που δεν άκουσα. Δεν ξέρω τι κάνει η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, αλλά ο γιός μου εκείνη την ώρα, που άκουγε τα συγκεκριμένα επίθετα γύριζε και με κοίταζε στα μάτια. Έλεος κύριοι! Κάντε κάτι πρώτα στο ΑΝΤ1 και μετά στην Αρχή.

*** Δεν είδαμε σπασμένο τηλέφωνο στο Sigma και μάλλον το τηλέφωνο έσπασε πραγματικά, αφού πληροφορίες φέρουν τον παρουσιαστή της εκπομπής Σάββα Μπούμπουρα, να τα βρόντηξε οριστικά και αμετάκλητα. Το πιο πιθανό, με τον φετινό προγραμματισμό του καναλιού, είναι όποιος περάσει απ’ έξω να του αναθέσουν πάνω στον άνεμο που λέμε μια εκπομπή και αν πιάσει έπιασε!

Κρατίνος