Ο Απόλλωνας, η ήττα και τα παράπονα του Φανούριου…

Την πρώτη του ήττα δέχτηκε ο Απόλλωνας στο φετινό πρωτάθλημα μια ήττα που γεμίζει με προβληματισμό τον κόσμο και την ομάδα.

Για έναν ακόμα αγώνα παρουσίασαν αδυναμίες στην άμυνα και στις προσωπικές μονομαχίες, ενώ γενικότερα απουσίαζε η φαντασία  από το παιχνίδι του Απόλλωνα , κάνοντας ευκολότερη τη δουλειά της αντιπάλου, που διαχειρίστηκε το προβάδισμα σχετικά εύκολα Αν και ο Απόλλωνας είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ όμως το γκολ δεν ήρθε , ήρθε η ήττα και η μουρμούρα γιατί κάτι λείπει από το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας έκανε δηλώσεις και δεν έκρυψε τα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Φανούριου..

“Κατ’ αρχάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα. Ήταν δίκαιη η νίκη της και ήταν καλύτερη από το 30΄ και μετά. Από το 30΄ και μετά ήμασταν τραγικοί. Από εκεί και πέρα, χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι, βλέπουμε τα ίδια σκηνικά με πέρσι να συνεχίζονται. Καλό είναι να κάνουν διεθνή τον κύριο Τσούκκα. Τέτοιοι διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν στο εξωτερικό και να διαφημίζουν την Κυπριακή διαιτησία. Συγχαρητήρια… Αυτά τα σκαμπεναβάσματα στην απόδοσή μας είναι ψυχοφθόρα και για εμάς και για τον κόσμο, που έχει δίκιο που διαμαρτύρεται. Συγχαρητήρια και πάλι στη Νέα Σαλαμίνα κι εύχομαι ο κύριος Τσούκκας να γίνει διεθνής».