Ο ΑΠΟΕΛ , ο Στίλιτς και η ώρα του Αλωνεύτη!

Ο ΑΠΟΕΛ παρά τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις είναι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και εστιάζει σε δύο ταμπλό.

Από την μια το πρωτάθλημα και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και από την άλλη η Ευρώπη, με τον ΑΠΟΕΛ να μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές και αυτό στοχεύει να κάνει και φέτος αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Κετσπάγια  όμως έχει αρκετά να σκεφτεί υπάρχουν τραυματισμοί τιμωρίες και σίγουρα δεν είναι και το ποιο ευχάριστο πράγμα για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Μέσα σε όλα αυτά ο Κετσπάγια είδε ε χαρά τον Αλωνεύτη να επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή , όπου η ομάδα του τον χρειάζεται και φυσικά έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη ότι θα βοηθήσει και με την πάροδο του χρόνου θα είναι ποιο έτοιμος και σίγουρα αυτό είναι ευχάριστο για τον Κετσπάγια.

Το ερωτηματικό όχι μόνο για το Κετσπάγια αλλά και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ο Στίλιτς, ο οποίος ήρθε σαν ένα σπουδαίο όνομα και με πολλές περγαμηνές αλλά ακόμη δεν έδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Πέραν από το όμορφο γκολ που πέτυχε με την Αστάνα , ο Βόσνιος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση  να μπει στο κλίμα του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα αυτό δεν είναι στα θετικά για τον Κετσπάγια.