Ο ΑΠΟΕΛ, ο αποκλεισμός η αλαζονεία και η επόμενη μέρα…

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να περάσει για τέταρτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Τσάμπιονς λινκ, αποκλείστηκε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη του , που δεν αποτελούσε με τίποτα φόβητρο για την ομάδα της Λευκωσίας.

Παρόλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε , συνεχίζει όμως στο Γιουρόπα λινκ αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό.
Από την πρώτη μέρα της κλήρωσης όλοι θεωρήσαμε ότι η Κυπριακή ομάδα εύκολα η δύσκολα θα περνούσε στους ομίλους , κάποιοί μάλιστα θεώρησαν ότι ο ΑΠΟΕΛ  θα έπαιρνε την πρόκριση αβρόχοις ποσί, και αυτό ήταν που ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά και τώρα που η Κυπριακή ομάδα δεν τα κατάφερε κάποιοι μηδενίζουν τα πάντα , λέγοντας μάλιστα πως το Γιουρόπα λινκ είναι αποτυχία για τον ΑΠΟΕΛ, αν είναι δυνατόν. Ναι όλα αυτά που έκανε ο ΑΠΟΕΛ,στην Ευρώπη έχουν ανεβάσει το πήχη , όμως δεν μπορούμε να λέμε ότι η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στην Ευρώπη αποτελεί αποτυχία για την Κυπριακή ομάδα.

Το τσάμπιονς λινκ τελείωσε, πλέον ο ΑΠΟΕΛ θα επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις , και στο Γιουρόπα λινκ, προσπαθώντας να βελτιώσει τα λάθη του , γιατί είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη , αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με την Αστάνα , όμως για να είμαστε ειλικρινής στα προηγούμενα παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ δεν έπεισε.

Από εδώ και πέρα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ηρεμίσει και να συνεχίσει την προσπάθεια  εντός και εκτός Κύπρου.

 

Στέλιος Χαραλάμπους