Οχάιο: Δολοφόνησαν 36χρονη, την έκρυψαν σε ντουλάπι και το έριξαν στο …γλέντι

Το πάρτι σίγουρα τέλειωσε για τους δύο άνδρες στο Οχάιο που φέρονται να ξυλοκόπησαν μια γυναίκα μέχρι θανάτου και στη συνέχεια να γλέντησαν για μέρες με το σώμα της κρυμμένο σε ένα ντουλάπι.

Ο Κάιλ Σταρκέη και ο Μπράιαν ΜακΜπράιντ καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της κοπέλας του πρώτου, Μάντυ Γκοτσάλκ, η οποία δολοφονία σύμφωνα με τον εισαγγελέα είναι «Ένας από τους πιο βάναυσους ξυλοδαρμούς και φόνους» που έχει δει στη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, μοιράζονταν ένα σπίτι με τον φίλο της Κάιλ Σταρκέη στην περιοχή Αστάμπουλα, Οχάιο, όταν τον περασμένο μήνα ο ίδιος την χτύπησε μέχρι θανάτου καθώς ο φίλος του παρακολουθούσε αμέριμνος.

Οι δύο άνδρες, έκρυψαν το σώμα της σε ένα ντουλάπι και το έριξαν στο γλέντι για τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Στη συνέχεια, μετέφεραν και έθαψαν το άψυχο σώμα της σε ένα ρηχό τάφο κοντά στο σπίτι.

Η αυτοψία έδειξε ως αιτία θανάτου αμβλύ τραύμα. Όσο για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν αυτές είναι αρκετές να τους στείλουν για πολλά χρόνια φυλακή, αν καταφέρουν να αποφύγουν την ποινή του θανάτου.