Οριζοντιώστε τους…

Οι περισσότεροι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της, όταν έρθει η ώρα, όμως, για συζήτηση, αρχίζουν τα κλώσματα στην καθομιλουμένη.

Η οριζόντια ψηφοφορία, όμως, πρέπει και επιβάλλεται να γίνει το όπλο των πολιτών στο ξήλωμα ενός πολιτειακού συστήματος που έχει αποτύχει παταγωδώς.

Το εκλογικό σύστημα που εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικά οι πολιτικοί, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται στη στενή, πρέπει ν’ αλλάξει εδώ και τώρα.

Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία, η βρέθηκαν στην εξουσία, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Δεν πείθουν κανέναν ότι προστατεύουν τα συμφέροντα των πολιτών.

Εκτός, βεβαίως, , των κομματικών προβάτων, με διάφορες προδεσμεύσεις αποδεσμεύεις κλπ

Υπάρχουν άξιοι και καθαροί άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν στην πολιτική και να προσφέρουν αλλά τους τρώει η μαρμάγκα του κατεστημένου των κομμάτων.

Συνήθως κερδίζουν οι πιο άξιοι των ανάξιων άλλωστε καταδεικνύεται περίτρανα από το μέγεθος της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να στερούν η να βάζουν όρους στην ευχέρεια του ψηφοφόρου να επιλέγει οριζόντια αξιόλογους υποψήφιους, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Πως και με πια κριτήρια πρέπει να ψηφίσει ο νέος που καταστράφηκε το μέλλον του και τα όνειρά του μετατράπηκαν σε εφιάλτες;

Καιρός να μάθουμε στην πραγματική ανακύκλωση και όχι στην κομματική ανίκανων προσώπων που λόγω συγγένειας κουμπαριάς ή οτιδήποτε άλλο δεν αφήνουν τις καρέκλες.

Καιρός να δούμε κατάματα ποιο θέλουμε να είναι το μέλλον των παιδιών μας και ποιοι θα είναι αυτοί που θα μπορέσουν να το διασφαλίσουν .

Φτάνει η ανεύθυνη προσέγγιση, φέρουμε και μεις οι ψηφοφόροι τεράστια ευθύνη …

Κρατίνος