Οργή Βεγκέρ με δημοσιογράφο για… άσεμνες ερωτήσεις περί Ολυμπιακού!

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση κι έχασε την ψυχραιμία του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Αλσατός τεχνικός δέχτηκε καυστικές ερωτήσεις για τις επιλογές του και ειδικά για τη χρησιμοποίηση του Οσπίνα αντί του Τσεχ στην ήττα από τον Ολυμπιακό. Όταν είδε έναν δημοσιογράφο να επιμένει και να επικαλείται μια ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο για τον ίδιο, ο Βενγκέρ απείλησε να σταματήσει τη συνέντευξη Τύπου. Δείτε το διάλογο:

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Το καλοκαίρι κρίνατε πως έπρεπε να βελτιωθεί η ομάδα μόνο στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά στο Champions League, που θέλετε να τα πάτε καλύτερα, δεν χρησιμοποιείτε τον παίκτη που πήρατε για να βελτιωθείτε. Καταλαβαίνετε γιατί οι φίλαθλοι μπορεί να είναι ενοχλημένοι ή εξοργισμένοι;».

Απάντηση Βενγκέρ: «Όχι, καθόλου. Εγώ παίρνω την απόφαση που κρίνω σωστή εκείνη τη μέρα».

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Είπατε μετά τον αγώνα πως πρέπει να δίνετε λογαριασμό για τις επιλογές των παικτών στους αγώνες. Πιστεύετε πως θα έπρεπε να δίνετε λογαριασμό;».

Απάντηση Βενγκέρ: «Δίνω λογαριασμό και είμαι υπεύθυνος μόνο για τα αποτελέσματα της ομάδας μου και τον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο».

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Αν θεωρείτε πως δεν πρέπει να δίνετε λογαριασμό, δεν δικαιώνει αυτό τον Ζοσέ Μουρίνιο που λέει ότι υπάρχει μόνο ένας προπονητής που δεν έχει πίεση…».

Απάντηση Βενγκέρ: «Κοιτάξτε, σταματήστε αυτή την ιστορία ή αλλιώς σταματάμε τη συνέντευξη Τύπου».